• Begeleiding aan huis

  Maria van Lier

  Gezond zijn, gezond leven.
  Gezond omgaan met onszelf en de ander.
  Gezondheid is wat iedereen graag wil.

  In gezondheid zijn we vaak vrolijk, voelen we ons blij, levenslustig, energiek en krachtig. Het leven voelt licht en liefdevol. In gezondheid kunnen we het leven leven dat op ons pad komt, ook al is dat niet altijd gemakkelijk. Ook in een gezond leven is er tegenslag, verdriet en machteloosheid en kan ons lichaam en geest het niet altijd meer aan.

  En wat als onze gezondheid ons in de steek laat. Het leven voelt zwaarder, energie raakt op met alle gevolgen van dien. Raken onszelf een beetje kwijt. Velen onder ons herkennen wel iets van dit alles in zichzelf. Ook ik heb al vele levensfasen doorlopen. De ene ging me beter af als de andere.

  Ontwikkeling

  In 2006 is bureau voor gezondheidsontwikkeling op mijn pad gekomen. In samenwerking met alle anderen is het me nog duidelijker geworden hoe belangrijk het voor mijn gezondheid is om bewust te leven. Bewust zijn van hoe ik iets doe en wat ik doe, met welke intentie ik iets doe. Aanwezig zijn met Hart en Ziel, met overgave en vergeving, maakt het onmogelijke weer mogelijk.

  Ik ben nog meer de waarde in gaan zien van meditatie. Innerlijke waarheid, in relatie zijn met mezelf en de ander. Liefdevolle Aandacht, gelijkwaardig met elkaar omgaan. Samen ZIJN in alle eenvoud, stilte, bewust in Verbinding. Respect voor elkaar en alles wat leeft. Ieder mens zien zoals hij of zij is, voorbij ziekte, brengt blijheid en vrijheid.

  Met behulp van deze waardevolle inzichten zie ik in mijn werk pure “gezondheidsontwikkeling” ontstaan. Of het nu gaat om ouderen of jongeren, dementerende mensen of mensen met een andere aandoening, mensen kunnen en mogen weer meer zichzelf zijn. Ze zijn weer vaker blij, liefdevol en dankbaar. Het innerlijke licht mag weer schijnen.

  Met dank aan ieder voor alles wat ik elke dag weer mag ontwikkelen in relatie met de ander en mezelf.

  Maria van Lier

  Ik wil hier graag meer informatie over
  Maria van Lier
 • Contact

  Heb je een vraag?

  Ik beantwoord je vragen graag! Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of info@gezondheidsontwikkeling.nl.

  Stel je vraag