Training

Vanaf 15-09-2017 | Schoorl | Ontwikkelen van jouw levenskwaliteit vanuit stilte en de natuur

Juist nu, in deze hectische tijd, met zoveel veranderingen: in jezelf, om je heen… Soms daarbij nog een situatie waarin je bent beland, gewoon omdat dat bij het leven hoort of soms gewoon omdat het zo is. Deze training is geschikt voor iedereen die zich geroepen voelt.

Ik nodig je uit om gedurende 8 maanden te leren meer bewust aandacht te schenken aan je eigen levenspad. Te ontdekken hoe te kijken naar jezelf.
Jezelf te voelen met wat IS, jezelf te ZIJN. Niet wegkijken, niet wegstoppen. Gewoon in je eigen kracht te zijn in de hectiek van alledag. Te weten dat gezondheidsontwikkeling begint met alles onder ogen te zien in zachtheid en in vrede toe te laten. Te ervaren dat er dan eerst leegte is, jouw heilige ruimte, jouw essentie. Je nieuwe leven is geboren en begint zich van nu af aan te ontwikkelen vanzelf en op een natuurlijke wijze. Dit proces vraagt kennis, ervaring, tijd en stilte.

Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf door te leren bewust te worden wie je bent en dat jij zelf degene bent die jouw leven schept.

Je leven niet langer uit handen geven, door een gebeurtenis uit het verleden, een ingewikkelde situatie nu of een gemoedstoestand die telkens terugkeert en jou het leven moeilijk maakt.

Omdat bewustzijn de enige weg is die werkelijk vruchten afwerpt, gezondheid brengt en je vitaal maakt, jou laat stralen van binnen uit!
Zodat jij gelukkig bent met wie je bent, jij jezelf waardeert en respecteert in alle facetten van Zijn.

Je in staat bent vriendschap te sluiten met jezelf, jezelf trouw te zijn, lief te hebben, jij leert te herkennen wie je bent en wat je doet.

Je leert vanuit jouw innerlijke kracht keuzes te maken, ‘nee’ zeggen wanneer dingen echt niet voor je kloppen, ‘ja’ zegt tegen dingen die je heel graag wilt.

Je leert gezond omgaan met alles wat op je pad komt. Ook wanneer je zelf onprettig bejegend wordt.

Je leert angsten transformeren en jezelf gezond te her-programmeren.

Essentie zit van binnen en kan soms helemaal niet overeenkomen met wat de buitenwereld van jou vindt of zegt. Jouw weg is in jou, alle antwoorden liggen in jou. De kunst is om naar jezelf te luisteren en je eigen weg te volgen.

Uiteindelijk is het eenvoudiger dan je denkt.

Vrij worden door je onbewuste gewoontes en al je conditioneringen te onderzoeken en ze laten gaan.
Wat is de vierde dimensie en wat is de toegevoegde waarde ervan in ons dagelijks leven?

Voor mij is dit innerlijke rijkdom. Deze training wil deze kennis en kwaliteiten graag met jullie delen en samen verder onderzoeken.

Dit proces gaat niet ineens. Je moet stoppen met alles te willen regelen met je hoofd en ervaren dat je hart het gewoon weet. Vertrouwen hebben in jezelf en ontdekken dat het werkt.

Daarom duurt deze training 8 maanden en word je steeds meer bewust van je zelf.

Planning van de training:
Vier weekenden van vrijdag 17 uur tot zondag 17 uur.
* 15-17 september
* 10-12 november
* 12-14 januari
* 16-18 maart

De groep heeft plaats voor 10 deelnemers.

We zijn te gast op een schitterende plek:
Centrum Heel en Al – Duinweg 14 – 1871 AC Schoorl – Tel. 072 – 509-1448
www.heelenanl.nl

Ik ben er enthousiast over het werk van onze gastvrouw Liesbeth Piloo: de eenvoud en de kwaliteit van de ruimtes, prachtig gelegen in de duinen.
De energie van het centrum zal zeker bijdragen aan onze trainingen. De slaapkamers zijn allen voor twee personen. Toiletten en douches zijn in aparte ruimtes. Eenvoudig en netjes. De afspraak die ik met de deelnemers wil maken is om geen gsm, iPad of laptop te gebruiken. Liefst thuis te laten.

In geval van nood kan mijn nummer gebruikt worden (0651186801) en b.g.g. dat van het centrum zelf: 072 – 509 1448.

Buiten de de de training wordt de tijd in stilte doorgebracht: tijdens de pauzes, de maaltijden en alle andere tijd.

De kosten per persoon bedragen:
€495 voor de training
€660 voor overnachtingen, maaltijden, koffie / thee, toeristenbelasting (inclusief btw)

Totaal €1155 per persoon

Wanneer de training door een bedrijf of organisatie wordt betaald dan wordt ook btw in rekening gebracht over de trainingskosten.

Voor meer informatie neem gerust contact op of maak een afspraak: 0651186801

‘Ontwikkelen doen we samen, ieder op ons eigen pad’

Warme groet,
Marion van den Waardenberg

Bron: Bureau voor gezondheidsontwikkeling

  • Contact

    Heb je een vraag?

    Ik beantwoord je vragen graag! Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of info@gezondheidsontwikkeling.nl.

    Stel je vraag